Какви са предимствата на мълниеприемник с изпреварващо действие INGESKO PDC AIR?

Въпреки че не е много известен този факт, повече от 100 човека в света годишно намират смъртта си заради удар от мълния, а материалните щети са на стойност десетки хиляди. Можете да избегнете опасността, която представлява мълнията с качествена защита на дома и работното ви място.

Най-модерната и надеждна защита може да получите с мълниеприемник с изпреварващо действие на dikom-varna.com Заради иновативната технология на производство този тип мълниеприемници изпреварващо действие INGESKO PDC AIR не се нуждае от специализиран тестер за определяне на състоянието му след удар от мълния. Достатъчен е само мултимер,който да измери капацитета му. Измерената стойност трябва да е в диапазон от 10 до 70 Нанофарада.

Какви са предимствата на мълниеприемник с изпреварващо действие INGESKO PDC AIR?

Това се оценява от независими лаборатории за тестване на мълниеприемници като едно от предимствата на INGESKO PDC AIR.
Един поглед към устройството и начина на работа на мълниеприемника INGESKO PDC AIR, ще ни покаже още какви други предимства получаваме с покупката и монтажа на такъв тип приемници. Още от уроците по физика в училище сме наясно, че мълниите се образуват, когато между отрицателно заредената долна част и положително заредената земна повърхност се образува проводящ канал, през който протича мълнията. А самата мълния представлява голям електрически заряд с интензитет достатъчен да нанесе огромни поражения върху материалната база. В съвремието ни е от особено значение да се предпазим надеждно от мълнии, защото те представляват огромна заплаха за чувствителната техника,с която боравим в ежедневието си и на работното си място. Имайки предвид начина на образуване и същността на мълнията като физично явление производителите на активна мълниезащита насочват усилията си към разработки с цел адекватно противодействие. INGESKO PDC AIR е последно поколение мълниеприемник с изпреварващо действие, който изпраща възходящ лидер, само когато е налице реална опасност от попадение на мълния, като по този начин намалява риска от излишни разтоварвания.
На страницата на на Диком можете да намерите на ниски цени последните модели мълниеприемници INGESKO PDC AIR, IONIFLASH MACH и всички необходими компоненти за цялостна мълниезащита. Фирмата предлага комплексни услуги от избора до монтажа на мълниезащитата. Погрижете се още днес за бъдещето си, защото заплахата от мълния може дори да ви се струва невидима е винаги актуална.